Slider HTML by WOWSlider.com v4.7
 

Onze Accomodatie

Kampplaats 't Stupke beschikt over een kampeergebouw én een ruime groene zone. In het kampeergebouw bevindt zich een gerieflijke keuken, een ruime eetzaal/dagzaal met een gezellige zithoek, sanitaire voorzieningen en een slaapzaal voor 30 personen. De groene zone bestaat uit een kampeerweide met kampvuurkring, een speelzone, een picknickruimte en een speelbos (in aanbouw). Op deze pagina krijg je een kijk op al deze voorzieningen.  Om de kwaliteit van onze kampplaats te verbeteren zijn we voortdurend bezig met vernieuwingen.  Zo hebben we sinds dit jaar een nieuwe douche met 9 douches en vanaf heden is er onbeperkt WIFI voor onze gasten.

Veel plezier!

Het grondplan buiten

Het grondplan binnen

Om te vergroten druk op bovenstaande foto

Het terrein vanuit de lucht

s

De Keuken

Deze industriële keuken zal een feest zijn voor jullie kookouders. Zonder probleem zullen zij er een lekkere maaltijd voor meer dan 100 personen in kunnen toveren.

Vleesbakdsdsd Keuken3
Ter beschikking : 3 stoomketels - 4 kookpitten - grill - frietketel - oven - magnetron - braadslede.- Borden en bestek - Pannen en ketels.

De eetzaal/dagzaal

Deze polyvalente ruimte kan gebruikt worden als eetzaal en/of dagzaal. Stoelen en tafels zijn aanwezig. De toog wordt leeg aangeboden, maar kan uiteraard naar hartelust gevuld worden.

Beschikbaar in de dagzaal:  Toog met voldoende frigo's - Tapkraan (Python leidingen) - Tafels en stoelen - Party tafels - Videoscherm (beamer op aanvraag) - Muziek installatie - PC voor afspelen muziek en films - Extra geluidsapparatuur op aanvraag.

asaEetzaalToog

Toog2Toog3

De lounge

Lekker chillen kan in de lounge. Languit liggen in de zetels en een beetje TV kijken is hier aan de orde.   De digitale ontvanger is DVBT en biedt een 24-tal zenders aan.

LoungeLounge2

Sanitaire voorzieningen

De kampplaats is voorzien van in totaal 9 douches waarvan één koel douche voor eventuele behandeling van brandwonden.  De douche blok is onlangs vernieuwd.
images/Douche1.jpgimages/Douche2.jpgimages/Douche3.jpg
Verdere sanitaire voorzieningen: 2 toiletten en 3 urinoirs voor de mannen, 2 toiletten voor de dames en één toilet voor mindervaliden.

Slaapzalen

Alhoewel deze kampplaats zich vooral profileert als kampeerterrein, is er ook de mogelijkheid om met 30p. binnen te logeren. Vooral voor leidersweekends is dit een meerwaarde, maar ook voor jongere leden die nog niet toe zijn aan een tentenkamp kan dit een goede oplossing zijn. Deze slaapruimte wordt aangeboden zonder bedden.

images/Slaapzaal.jpg

Kampeerplaats

Deze voormalige voetbalterreinen  werden omgebouwd tot een ruim kampeerterrein mét kampvuurkring en een polyvalente speelweide van ca. 300m². Het speelbos van meer dan 5000m² staat inmiddels in volle boei.
images/Terrein.jpg

Kampvuur (+/- 120 personen)

Een kampeerterrein zonder kampvuur... geen denken aan! Deze traditie is onlosmakelijk verbonden met op kamp gaan.asasa

images/Kampvuur02.jpg

Onze kampeerders

Als aandenken aan onze zomer gasten bieden wij de mogelijkheid om hun verblijf bij ons te vereeuwigen op ons terrein in de vorm van een mooie tekening.
kampen