Slider HTML by WOWSlider.com v4.7
 

V.z.w. 't Stupke

’t Stupke vzw is een toffe vriendengroep uit Valmeer die jaarlijks heel wat activiteiten organiseert voor eigen leden, voor dorpsgenoten en sympathisanten. Topper is het Vallers Vuur, geanimeerde feestelijkheid in eigen dorp die bol staat van gezelligheid en sfeer. ’t Stupke telt meer dan 120 enthousiaste leden tussen 3 en 60 jaar. Voor de organisatie van alle activiteiten kan de vzw rekenen op een 9-koppig bestuur.

Vallers Vuur

Vallers Vuur, een knaller van formaat! Iedere eerste zaterdag na Driekoningen organiseert vzw ’t Stupke het Vallers Vuur. Een kerstboomverbranding met net dát ietsje meer! De sfeervol ingeklede en verwarmde feesttent zorgt alvast voor de juiste stemming. Jong en oud kunnen genieten van een toffe fakkeltocht, leuke kinderanimatie, een schitterende vuurshow met vuurwerkspektakel én uiteraard de lekkerste hapjes en drankjes. Geen reden te vinden dus om dit evenement te missen!

Verhalentocht ... 

Vikingen veroveren Valmeer!
Stap mee met een fakkel in de hand
op avontuur door mythisch vikingland.
Een fantasiewereld komt tot leven
als je zelf de legendes zal beleven.
Ga voorop in de strijd tegen de vijanden,
op een tocht door mysterieuze landen.
Krijg de oplossing in handen
en laat het vreugdevuur ontbranden.
 
Nieuwsgierig? Kom dan zeker op zaterdag 13/01/2018 naar het Vallers Vuur (Kampplaats ’t Stupke, Stroekestraat 10 te Valmeer). Beleef deze unieke ervaring, warm je aan vuur en spektakel. De jonge vikings mogen deelnemen aan toffe animatie. Alle stoere vikingkrijgers kunnen nog lang en gezellig naborrelen in het Walhalla...
Het programma:
18.30u: geanimeerde fakkeltocht (vertrek aan feesttent)
20u: kids-fun in de verwarmde feesttent
21u: kerstboomverbranding met vuurshow én vuurwerk
22u: gezellig naborrelen in en rond de feesttent