ONZE VZW - ONZE EVENEMENTEN

Stroekestraat 10 (3770 Riemst - Val-Meer)

’t Stupke Vzw is een toffe vriendengroep uit Val-Meer die jaarlijks heel wat activiteiten organiseert voor eigen leden, voor dorpsgenoten en sympathisanten. Toppers zijn het Vallers Vuur en StroekRock en Familiedag. Geanimeerde feestelijkheden in eigen dorp die bol staat van gezelligheid en sfeer. ’t Stupke telt meer dan 120 enthousiaste leden tussen 3 en 60 jaar. Voor de organisatie van alle activiteiten kan de vzw rekenen op een 9-koppig bestuur.

 • Image

  Evenement Vallers Vuur (Gratis inkom)

  Vallers Vuur, een knaller van formaat! Iedere tweede zaterdag van het nieuwe jaar organiseert vzw ’t Stupke het Vallers Vuur. Een kerstboomverbranding met net dát ietsje meer! De sfeervol ingeklede en verwarmde feesttent zorgt alvast voor de juiste stemming. Jong en oud kunnen genieten van een toffe fakkeltocht, leuke kinderanimatie, een schitterende vuurshow met vuurwerkspektakel én uiteraard de lekkerste hapjes en drankjes. Geen reden te vinden dus om dit evenement te missen!

 • Image

  StroekRock (2 dagen Rock ... GRATIS Camping voorzien)

  Eerst was er niets, maar ineens was er "De kampvuur-muzikant". Een klein optreden aan ons kampvuur als afsluiter van "Spel zonder Grenzen". Twee jaar later werd de kampvuur-muzikant vervangen door StroekRock. Een klein festivalletje aan het kampvuur, maar het succes vraagt naar meer en groter . Voor 2024 hebben we een tweedaagse StroekRock event met gratis camping.  Bij een festival hoort een camping.  Je tentje kan je opzetten vanaf  Vrijdag middag om 14:00u.  Speciaal voor de camping openen we de bar om 14:00u.


 • Image

  Meifeesten

  Picknick op zondag 26 mei 2024 vanaf 12:00.  Samen met heel de familie gezellig genieten van een picknick.
  Wij zorgen voor picknick boxen voor het hele gezin, een dekentje op het gras of een zitje aan een tafeltje.  Je picknick box kan je samenstellen op de website.  Reserveren is wel noodzakelijk. Uitbreiden kan met een glaasje CAVA. De voorverkoop start vanaf 1 April 2024

  We vervolgen de middag met een spetterend optreden van de KETNET BAND om 15:00u. Buiten kunnen de kinderen genieten van spelletjes en springkastelen.  Papa en mamma mogen hun dansje wagen vanaf 17:00u met het feestorkest EMINENS.  We sluiten de tent ongeveer om 20:00u.

  Een dagje genieten met de familie, dan moet je zeker op onze familie-dag zijn.