Onze V.z.w.

’t Stupke Vzw is een toffe vriendengroep uit Valmeer die jaarlijks heel wat activiteiten organiseert voor eigen leden, voor dorpsgenoten en sympathisanten. Toppers zijn het Vallers Vuur en Spel zonder Grenzen. Geanimeerde feestelijkheden in eigen dorp die bol staat van gezelligheid en sfeer. ’t Stupke telt meer dan 120 enthousiaste leden tussen 3 en 60 jaar. Voor de organisatie van alle activiteiten kan de vzw rekenen op een 9-koppig bestuur.

Vallers Vuur 2020

Vallers Vuur, een knaller van formaat! Iedere eerste zaterdag na Driekoningen organiseert vzw ’t Stupke het Vallers Vuur. Een kerstboomverbranding met net dát ietsje meer! De sfeervol ingeklede en verwarmde feesttent zorgt alvast voor de juiste stemming. Jong en oud kunnen genieten van een toffe fakkeltocht, leuke kinderanimatie, een schitterende vuurshow met vuurwerkspektakel én uiteraard de lekkerste hapjes en drankjes. Geen reden te vinden dus om dit evenement te missen!

Vallers Vuur 2019 (DREAMS OR NIGHTMARES) gaat door op zaterdag 12 januari 2019

Spel zonder Grenzen 2019

Spel zonder Grenzen is ons nieuw evenement.  Onze kampplaats wordt omgetoverd tot een heuse speelweide inclusief een gezellige dorpje.
Na het grote success organiseren we op 25 Mei 2019 opnieuw Spel zonder Grenzen.!

Onze hoofdsponsors