Accomodatie

Kampplaats 't Stupke beschikt over een kampeergebouw én een ruime groene zone. In het kampeergebouw bevindt zich een gerieflijke keuken, een ruime eetzaal/dagzaal met een gezellige zithoek, sanitaire voorzieningen en twee slaapzaaltjes elk voor +- 15 personen. De groene zone bestaat uit een kampeerweide met kampvuurkring, een speelzone, een picknickruimte en een speelbos (in aanbouw). Op deze pagina krijg je een kijk op al deze voorzieningen.  Om de kwaliteit van onze kampplaats te verbeteren zijn we voortdurend bezig met vernieuwingen.  Zo hebben we sinds dit jaar een extra douche met 9 douches en vanaf heden is er onbeperkt WIFI voor onze gasten.  Nieuw is een grote STEAMER/OVEN in onze keuken.

Ter plaatse in de kampplaats vind je onze informatie-map met alle mogelijke info zoals plaatselijke horeca en winkels, aankoop brandhout, info over onze streek, bakker en belegde broodjes, uitleg keukentoestellen, enz ...


Grondplan buiten

Grondplan binnen

De keuken

Deze industriële keuken zal een feest zijn voor jullie kookouders. Zonder probleem zullen zij er een lekkere maaltijd voor meer dan 100 personen in kunnen toveren.Deze industriële keuken zal een feest zijn voor jullie kookouders. Aanwezige industriele  toestellen : 3* Stoomketels - Grote frietketel - 4 kookpitten - Grill - Braadslede en sinds kort een STEAMER/OVEN.

De eetzaal/dagzaal

Deze polyvalente ruimte kan gebruikt worden als eetzaal en/of dagzaal. Stoelen en tafels zijn aanwezig. De toog wordt leeg aangeboden, maar kan uiteraard naar hartelust gevuld worden.
Beschikbaar in de dagzaal:  Toog met voldoende frigo's - Tapkraan (Python leidingen) - Tafels en stoelen - Party tafels - Videoscherm (beamer op aanvraag) - Muziek installatie - PC voor afspelen muziek en films - Extra geluidsapparatuur op aanvraag.

De lounge

Lekker chillen kan in de lounge. Languit liggen in de zetels en een beetje TV kijken is hier aan de orde.   De digitale ontvanger is DVBT en biedt een 24-tal zenders aan.

Sanitaire voorzieningen

De kampplaats is voorzien van in totaal 9 douches waarvan één koel douche voor eventuele behandeling van brandwonden.  De douche blok is onlangs vernieuwd. .

Slaapzalen

Alhoewel deze kampplaats zich vooral profileert als kampeerterrein, is er ook de mogelijkheid om met 30p. binnen te logeren. Vooral voor leidersweekends is dit een meerwaarde, maar ook voor jongere leden die nog niet toe zijn aan een tentenkamp kan dit een goede oplossing zijn. Deze slaapruimte wordt aangeboden zonder bedden.

Kampplaats

Deze voormalige voetbalterreinen  werden omgebouwd tot een ruim kampeerterrein ( 6000m²) mét kampvuurkring en een speelweide van ca. 6000m². Het speelbos met picknick weide van meer dan 10000m² staat inmiddels in volle boei.Het volledige terrein is ongeveer 25000m² groot.

Kampvuur - Vuurkuil (+/- 120 personen)

Een kampeerterrein zonder kampvuur... geen denken aan!  Deze traditie is onlosmakelijk verbonden met op kamp gaan.  De vuurkuil is ingegraven in de grond en bied plaats voor ongeveer 120 personen.Brandhout kan ter plaatse aangekocht worden.  Meer informatie vind je in onze informatiekaft ter plaatse aanwezig.

De kampeerders

Als aandenken aan onze zomer gasten bieden wij de mogelijkheid om hun verblijf bij ons te vereeuwigen op ons terrein in de vorm van een mooie schilder tekening.   Verf hiervoor wordt door ons aangeboden.