Accommodatie

Stroekestraat 10 (3770 Riemst - Val-Meer)

Kampplaats 't Stupke beschikt over een kampeergebouw én een ruime groene zone. In het kampeergebouw bevindt zich een gerieflijke keuken, een ruime eetzaal/dagzaal met een gezellige zithoek, sanitaire voorzieningen en twee slaapzaaltjes elk voor +- 15 personen. De groene zone bestaat uit een kampeerweide met kampvuurkring, een speelzone, een picknickruimte en een speelbos (in aanbouw). Op deze pagina krijg je een kijk op al deze voorzieningen.  Om de kwaliteit van onze kampplaats te verbeteren zijn we voortdurend bezig met vernieuwingen.  Zo hebben we sinds dit jaar een extra douche met 9 douches en vanaf heden is er onbeperkt WIFI voor onze gasten.  Nieuw is een grote STEAMER/OVEN in onze keuken.
Ter plaatse in de kampplaats vind je onze informatie-map met alle mogelijke info zoals plaatselijke horeca en winkels, aankoop brandhout, info over onze streek, bakker en belegde broodjes, uitleg keukentoestellen, enz ...

 • Image

  Het terrein

  Onze kampplaats is gelegen op een terrein van 2.5 HA groot en is ingedeeld in 4 delen. Zo is er een bos van 0.8 HA, een pick-nick weide, een speelgedeelte en een slaapgedeelte. Op het slaapgedeelte bevindt zich een vuurkuil met een honderdtal zitplaatsen. Midden in het terrein ligt het gebouw waarin 2 slaapkamers, 2 douche ruimtes, een keuken met frigo' s een polyvalente zaal en toiletten.

 • Image

  De vuurkuil

  Een kampeerterrein zonder kampvuur... geen denken aan! Deze traditie is onlosmakelijk verbonden met op kamp gaan. De vuurkuil is ingegraven in de grond en bied plaats voor meer dan 120 personen. Brandhout is normaal daar en is gratis. Toch kan het zijn dat er geen hout aanwezig is, maar dat kan altijd aangekocht worden. Meer informatie vind je op onze media PC daar aanwezig. De media PC bevat alle nodige informatie over onze kampplaats, terrasjes in de buurt, het weer en alles te doen in Riemst en Val-Meer. Ook kan je er films en muziek mee afspelen.

 • Image

  De slaapkamers

  Alhoewel deze kampplaats zich vooral profileert als kampeerterrein, is er ook de mogelijkheid om met 30p. binnen te logeren. Vooral voor leidersweekends is dit een meerwaarde, maar ook voor jongere leden die nog niet toe zijn aan een tentenkamp kan dit een goede oplossing zijn. Deze slaapruimte wordt aangeboden zonder bedden.

 • Image

  Sanitaire voorzieningen

  De kampplaats is voorzien van in totaal 9 douches waarvan één met regelbare temperatuur voor eventuele behandeling van brandwonden. De douche blok is onlangs vernieuwd. Er zijn 2 mannen toiletten, 3 urinoirs en 2 dames toiletten.

 • Image

  De keuken

  Deze industriële keuken zal een feest zijn voor jullie kookouders. Zonder probleem zullen zij er een lekkere maaltijd voor meer dan 150 personen in kunnen toveren. Aanwezige industriële toestellen: 3* Stoomketels - Grote frietketel (30L vet niet aanwezig) - 4 kookpitten - Grill - Braadslede en sinds kort een STEAMER/OVEN.

 • Image

  De eetzaal/dagzaal

  De kampplaats is voorzien van in totaal 9 douches waarvan één met regelbare temperatuur voor eventuele behandeling van brandwonden. De douche blok is onlangs vernieuwd. Er zijn 2 mannen toiletten, 3 urinoirs en 2 dames toiletten.


 • Reservatie