ONZE VZW - ONZE EVENEMENTEN

Stroekestraat 10 (3770 Riemst - Val-Meer)

’t Stupke Vzw is een toffe vriendengroep uit Val-Meer die jaarlijks heel wat activiteiten organiseert voor eigen leden, voor dorpsgenoten en sympathisanten. Toppers zijn het Vallers Vuur en StroekRock en Familiedag. Geanimeerde feestelijkheden in eigen dorp die bol staat van gezelligheid en sfeer. ’t Stupke telt meer dan 120 enthousiaste leden tussen 3 en 60 jaar. Voor de organisatie van alle activiteiten kan de vzw rekenen op een 9-koppig bestuur.

 • Image

  Evenement Vallers Vuur (Gratis inkom)

  Vallers Vuur, een knaller van formaat! Iedere tweede zaterdag van het nieuwe jaar organiseert vzw ’t Stupke het Vallers Vuur. Een kerstboomverbranding met net dát ietsje meer! De sfeervol ingeklede en verwarmde feesttent zorgt alvast voor de juiste stemming. Jong en oud kunnen genieten van een toffe fakkeltocht, leuke kinderanimatie, een schitterende vuurshow met vuurwerkspektakel én uiteraard de lekkerste hapjes en drankjes. Geen reden te vinden dus om dit evenement te missen!

 • Image

  Meifeesten - StroekRock (COMBO Tickets online)

  Eerst was er niets, maar ineens was er "De kampvuur-muzikant". Een klein optreden aan ons kampvuur als afsluiter van "Spel zonder Grenzen". Twee jaar later werd de kampvuur-muzikant vervangen door StroekRock. Een klein festivalletje aan het kampvuur, maar het succes vraagt naar meer en groter.  In 2024 gaan we naar 2 dagen StroekRock te beginnen op Vrijdag 24 Mei om 19:00u.  Online bieden we enkel COMBO Tickets aan voor €20.00.  Voor 20 euro kan je genieten van 2 dagen rock van hoog niveau.  Grote namen in de vorm van tribute bands betreden ons podium. Dagtickets kan je niet online reserveren, maar kan je aan onze kassa bekomen,  Naar huis rijden hoef je niet, want we bieden je een gratis plekje op onze camping aan. Bovenaan deze pagina vind je de ticket Meifeesten button.

 • Camping

  Bij een festival hoort een camping en de onze is gratis. Je tentje kan je opzetten op vrijdag vanaf 14:00u.  Speciaal voor de camping openen we de bar in onze feesttent. Het festival start op vrijdag 24 Mei om 16:00u.  We bieden de mogeljkheid aan om te douchen en we bieden ook een klein ontbijt aan aan onze toog. Betalen kan met een drankbon.

 • Image

  Meifeesten - Familiedag met StroekPop

  Picknick op zondag 26 mei 2024 vanaf 12:00u.  Samen met heel de familie gezellig genieten van een picknick op ons festival terrein.
  Wij zorgen voor picknick boxen voor het hele gezin, een dekentje op het gras of een zitje aan een tafeltje.  Je picknick box kan je samenstellen op de website.  Reserveren is noodzakelijk. Uitbreiden kan met een glaasje CAVA of een lekker glaasje wijn uit eigen streek.  Voor de kinderen plaatsen we enkele leuke spingkastelen.  Picknick tickets kan je enkel ONLINE reserveren.  Inbegrepen in de tickets zit de toegang voor STROEKPOP.  Dus je kan lekker blijven zitten.

  StroekPop start om 15:00u met een optreden van de KETNETBAND.  Ongeveer om 17:00u start EMINENS hun 2 uur durende show voor de papa's en de mamma's.  Deze optredens zijn inbegrepen in de picknick tickets, maar je kan ook een dagticket aankopen aan de kassa voor €12.00 .  Voor kinderen onder 12 jaar bieden we een dagticket aan van €10.00.
  Een dagje genieten met de familie, dan moet je zeker op onze familie-dag zijn. Ga naar de voorverkoop pagind bovenaan de pagina "Tickets Meifeesten"

 • \